Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaş odaklı hizmet anlayışı kapsamında 14 Ağustos Salı günü saat 14.00’da Recep Güven Parkında vatandaşlarla buluşuyor. “HALK TOPLANTISI RECEP GÜVEN PARKINDA YAPILACAK” Kapaklı’da yürütülen birçok projede katılımcı bir yönetim anlayışını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Ağustos Salı günü saat 14.00-16.00 arası Recep Güven Parkında gerçekleştirilecek […]

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaş odaklı hizmet anlayışı kapsamında 14 Ağustos Salı günü saat 14.00’da Recep Güven Parkında vatandaşlarla buluşuyor.

“HALK TOPLANTISI RECEP GÜVEN PARKINDA YAPILACAK”

Kapaklı’da yürütülen birçok projede katılımcı bir yönetim anlayışını ön planda tutarak çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 14 Ağustos Salı günü saat 14.00-16.00 arası Recep Güven Parkında gerçekleştirilecek ‘Halk Günü’nde vatandaşlar istek ve önerilerini Başkan İrfan Mandalı ve belediye müdürlüklerine ilk ağızdan iletebilecek.

”SORUNLARA İLK ELDEN ÇÖZÜM”

Bugüne kadar yaptıkları her hizmette ‘önce insan’ ilkesini benimsediklerini söyleyen Başkan İrfan Mandalı, Kapaklı’da vatandaşlarımız ile dertleşme imkânı bulacakları bu uygulamaya devam edeceklerini ve çözüm noktasında kendilerine büyük katkıları olacağını belirtti.

“HALK İLE BAĞIMIZIN DAHA DA GÜÇLENMESİNİ İSTİYORUZ”

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun bir şekilde hareket ettiklerini belirten Başkan Mandalı: ” Göreve geldiğimizden beri kapılarımız sonuna kadar her zaman halkımıza açık oldu. Şimdi de öyle olacak. ‘Halk Günü’ uygulamasıyla amacımız hemşerilerimizle daha sağlıklı zaman geçirebilmek. Halk ile belediye arasında var olan bağın daha da güçlenmesini istiyoruz. Şeffaf, katılımcı, demokratik bir belediyecilik böyle bir uygulamayı gerektiriyor. Halkın yöneticilerine ulaşmasında bürokratik engelleri artıran değil, bu engelleri en aza indiren bir belediyecilik anlayışını tüm çalışmalarımıza egemen kılmaya devam ediyoruz. Halkı sorunların çözüm süreçlerine dâhil etmek, her şeyden önce vatandaşların size ulaşabilirliliğiyle mümkündür. ” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?