İRMET HOSPİTALDEN ERGENE MUHTARLARINA KAHVALTI

İRMET HOSPİTALDEN ERGENE MUHTARLARINA KAHVALTI

Çorlu İrmet Hastanesi Başhekimi Dr. H. Burç Baykaran, Hastane Müdür Yardımcısı Naim Söylemezoğlu ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Çağlar Demirtaş’ın katılımı ile birlikte Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Şentürk ve Ergene Muhtarlarının katılımı ile Ergene İlçesinde Kahvaltı organizasyonu yapıldı.   Kahvaltıda Çorlu İrmet Hospital hakkında bilgiler veren Başhekim Baykaran hekim kadrolarından bahsederek Ergene ilçesine […]

Çorlu İrmet Hastanesi Başhekimi Dr. H. Burç Baykaran, Hastane Müdür Yardımcısı Naim Söylemezoğlu ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Çağlar Demirtaş’ın katılımı ile birlikte Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Şentürk ve Ergene Muhtarlarının katılımı ile Ergene İlçesinde Kahvaltı organizasyonu yapıldı.

 

Kahvaltıda Çorlu İrmet Hospital hakkında bilgiler veren Başhekim Baykaran hekim kadrolarından bahsederek Ergene ilçesine sağlık noktasında yardımcı olmak için burada olduklarından bahsederek katılım sağlayan başta Dernek Başkanı olmak üzere tüm muhtarlara teşekkürlerini ileterek sözüne son verdi. Görüşme Muhtarlarımızın soruları ve cevaplar ile devam etti. Dernek Başkanı Turgut bey konuşmasında İrmet Hastanesine ve yönetime teşekkürlerini ilettiler.

20161008_104540

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?