Başkan Eşkinat 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerine katıldı

Başkan Eşkinat 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenlerine katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’da da coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine katıldı. Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Valilik makamındaki tebrigat töreni ile devam etti. Daha sonra Sahil Orduevi önünde gerçekleştirilen resmigeçit törenine geçildi. Törende 30 Ağustos 1922 yılında […]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa’da da coşkuyla kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinliklerine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan kutlamalar, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Valilik makamındaki tebrigat töreni ile devam etti.

Daha sonra Sahil Orduevi önünde gerçekleştirilen resmigeçit törenine geçildi. Törende 30 Ağustos 1922 yılında başarıyla sonlandırılan Büyük Taarruz’un 96’ncı yıldönümü anısına şiirler okundu. Tören halk oyunları gösterisi ve askeri araç ve birliklerin geçişi ile sona erdi.

EŞKİNAT: “SÜLEYMANPAŞA HALKI ATASINA SAHİP ÇIKTIĞINI YİNE GÖSTERDİ”

30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 96’ncı yılını kutladık. Renkli görüntüler oluşturan 7’den 70’e Süleymanpaşa halkı, atasına ve mirasına sahip çıktığını yine gösterdi. Atamızın yolunda nice Zafer Bayramlarına dileklerimle, başta Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz olmak üzere, bu şanlı zaferde emeği olan herkese şükran duygularımı sunuyor ve saygıyla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun,” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?