Zabıta Teşkilatının 192. yılı törenlerle kutlandı

Zabıta Teşkilatının 192. yılı törenlerle kutlandı

Her yıl 3-9 Eylül arası kutlanan zabıta haftası Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile kutlandı. EŞKİNAT, CEYLAN VE ALBAYRAK ZİYARET EDİLDİ Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ziyareti ile başlayan kutlamalarda Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaret edildi. ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ Ziyaretlerin ardından Tekirdağ Valiliği önünde […]

Her yıl 3-9 Eylül arası kutlanan zabıta haftası Süleymanpaşa Belediyesi ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile kutlandı.

EŞKİNAT, CEYLAN VE ALBAYRAK ZİYARET EDİLDİ

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın ziyareti ile başlayan kutlamalarda Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ziyaret edildi.

ÇELENK TÖRENİ DÜZENLENDİ

Ziyaretlerin ardından Tekirdağ Valiliği önünde çelenk töreni düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan törende günün anlam önemini belirten konuşmalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Hasan Bayram gerçekleştirdi.

ZABITALAR VATANDAŞLARA KARANFİL DAĞITTI

Çelenk töreni sonrası tüm zabıta memurları hükümet caddesinde vatandaşlara karanfil dağıtımı yaparken karanfil dağıtımı vatandaşların takdirini topladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?