“TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2018”   5 EYLÜL’DE  ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI

 “TARIM VE TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2018”  5 EYLÜL’DE  ZİYARETÇİLERİNE KAPILARINI AÇTI

  Her yıl düzenlenen ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği DLG Tarım ve Teknoloji Günleri bu yılda 5-8 Eylül’de Karaevli – Tekirdağ’da ziyaretçilerine kapılarını açtı. DLG Fuarcılık olarak düzenlemiş olduğu her fuarda sektördeki tüm gelişmeleri fuarlara taşıyor ve böylelikle hem firma katılımı hem de ziyaretçi olarak yüksek başarılar yakalıyor. Bu yılda birbirinden farklı sürprizle çiftçilerin karşısına […]

 

Her yıl düzenlenen ve çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği DLG Tarım ve Teknoloji Günleri bu yılda 5-8 Eylül’de Karaevli – Tekirdağ’da ziyaretçilerine kapılarını açtı.

DLG Fuarcılık olarak düzenlemiş olduğu her fuarda sektördeki tüm gelişmeleri fuarlara taşıyor ve böylelikle hem firma katılımı hem de ziyaretçi olarak yüksek başarılar yakalıyor. Bu yılda birbirinden farklı sürprizle çiftçilerin karşısına çıkacak.

SEKTÖRÜN ÖNCÜ FİRMALARI BU FUAR’DA

DLG Tarım ve Teknoloji Günlerinde sektörün önde gelen firmaları en son yeniliklerini , teknolojilerini ve ürünlerini sergilemek için yerlerini aldı.

Milyonlarca kişiyi ekrana kitleyen, çiftçilerin gönlüne taht kuran yarışma programı Traktör Arena, Tarım ve Teknoloji Günlerine özel olarak çiftçilerin kıyasıya rekabet edeceği yarışma pistiyle fuar alanında. Yarışan ve derece yapan çiftçileri sürpriz hediyeler bekliyor.

Fuarın bitkisel üretim kısmında, en yeni mısır ve ayçiçeği tohum çeşitleri, yeni nesil gübreler, toprak herbisitleri ve toprak düzenleyicileri sergileniyor. Sektörün önde gelen firmaları kurmuş olduğu deneme alanlarıyla çiftçilere  ürünlerini uygulamalı olarak gösteriyor.

KOTİDE ÇALIŞTAYI İLE FARKINDALIK ARTACAK!

Koruyucu Toprak İşleme ve Doğrudan Ekim Çalıştayı’nın farkındalık oluşturmak amacıyla benzer konularda emek harcayan bilim insanları, araştırmacılar, üreticiler ve sektör temsilcilerini bir araya gelerek konu ile ilgili araştırma ve eğitim faaliyetlerine yön verebilmek için 6 Eylül’de Tarım ve Teknoloji Günleri’ni ziyaret edecek.

 

5-8 Eylül 2018 tarihleri arasında Tekirdağ Süleymanpaşa Karaevli’de düzenlenen açık alan uygulamalı tarım fuarının açılışı 5 Eylül günü gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı 100 katılımcı firmanın 120.000 metrekarelik alanda sergiledikleri zirai ilaç, tohum, gübre, tarımsal mekanizasyon ve traktörler  ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü. Karaevli Fuar Alanında gerçekleşen açılışta, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Adalet ve Kalkınma Partisi Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Damızlık sığır yetiştiricileri birliği, Damızlık koyun keçi yetiştiricileri birliği, Tekirdağ il ve ilçe ziraat odalari ve  Sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu üyeleri ve DLG International Genel Müdürü Bernd Koch’da yer aldı. Bernd Koch yapmış olduğu konuşmada 8. si düzenlenen Tarım ve Teknoloji Günleri fuarının bölgedeki bilinirliğine dikkat çekerken, 2019 yılında DLG Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek yepyeni konseptli ve sadece patates üretimi hakkından sektörün her alanını inceleyecek Potato Days Turkey fuarının müjdesini verdi.

 

5-8 Eylül tarihleri arasında Karaevli – Tekirdağ’da organize edilen  DLG Tarım ve Teknoloji Günleri fuarı 4 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?