Başkan Eşkinat Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı

Başkan Eşkinat Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışına katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelerek Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneğinin açılışını gerçekleştirdi. BAŞKAN EŞKİNAT FİKRET ORMAN İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU Açılış öncesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Fikret Orman ile buluşan Eşkinat, Süleymanpaşa ilçesinde sporun gelişimi adına yapılanlar ve Beşiktaş Kulübünün gençlere yaptığı yatırımlar hakkında görüş […]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelerek Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneğinin açılışını gerçekleştirdi.

BAŞKAN EŞKİNAT FİKRET ORMAN İLE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Açılış öncesi Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Fikret Orman ile buluşan Eşkinat, Süleymanpaşa ilçesinde sporun gelişimi adına yapılanlar ve Beşiktaş Kulübünün gençlere yaptığı yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

EŞKİNAT BULGARİSTAN’DAN GELEN KARDEŞ BELEDİYE TEMSİLCİSİ İÇİN FORMA İMZALATTI

Öte yandan kardeş şehri Bulgaristan’ın Pomorie belediyesinden gelen koyu Beşiktaş taraftarı misafirinin isteğini kırmayan Başkan Eşkinat, Fikret Orman’a Beşiktaş formasını imzalatıp kardeş belediye temsilcisine iletti.

PROTOKOL ÜYELERİ VE SİYAH BEYAZLI TAKIMA GÖNÜL VERMİŞ TARAFTAR AÇILIŞTA YERİNİ ALDI

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Atakan Tuncel ve siyah beyazlı takıma gönül vermiş Beşiktaş taraftarları katıldı.

ORMAN: “HEP BERABER İYİ MUTLU GÜNLERİMİZ OLSUN”

Açılış öncesi bir konuşma yapan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, “Hepinizi şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına saygılarımla selamlıyorum. Hayırlı olsun, Atakan Tuncel ve bütün yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ediyorum. Epey bir emek vermişler. İnşallah hayırlara vesile olur. İnşallah, burada güzel günleriniz geçer. Bizim de size güzel günleri yaşatacak zamanımız, enerjimiz hep olur. Hep beraber iyi mutlu günlerimiz olsun.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşması sonrası Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman ve protokol üyeleri açılış kurdelesini keserken dernek lokalinde incelemelerde bulunup Beşiktaşlı taraftarlar ile fotoğraf çektirdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?