Çevreci Başkana bir plaket daha

Çevreci Başkana bir plaket daha

Marmaraereğlisi ilçesindeki yazlık sitelerden Gökler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İlgün ve Yönetim Kurulu üyeleri Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret ederek, çevre kirliliğine karşı gösterdiği olağanüstü çabası dolayısıyla plaket takdim ettiler. Gökler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İlgün; “İlçemizde çevre kirliliğine karşı olan duyarlılığında dolayı çevreci Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’a bir nezaket ziyareti […]

Marmaraereğlisi ilçesindeki yazlık sitelerden Gökler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İlgün ve Yönetim Kurulu üyeleri Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret ederek, çevre kirliliğine karşı gösterdiği olağanüstü çabası dolayısıyla plaket takdim ettiler.

Gökler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İlgün; “İlçemizde çevre kirliliğine karşı olan duyarlılığında dolayı çevreci Belediye Başkanımız İbrahim Uyan’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Kendilerine çevre ve insan sağlığına verdikleri önemden ve ilçede aksamadan yürütülen temizlik çalışmalarından dolayı teşekkür eder, her zaman yanında olduğumuzu site sakinleri olarak belirtmek isteriz. ” dedi.

Site yönetimin teşekkür eden Başkan Uyan; “Dünya Temizlik Günü’nde yapılan bu ziyaret çok anlamlı, Site Yönetim Kurulu Yaşar bey ile yönetim kurulu üyesi dostlarımızı yanımızda görmek bizi çok mutlu etti. Kendilerine ziyaretlerinden duyduğum memnuniyeti belirterek teşekkür ediyorum. İlçemizde çevre ve insan sağlığını tehdit eden her türlü çalışmaya karşı olduğumuz gibi, ilçemizin temizliğinden  deniz ve kıyı temizliğine her türlü çalışmayı itinayla yürütüyoruz. Daha temiz bir Marmaraereğlisi için çalışmaya devam edeceğiz. ”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?