Başkan Albayrak  Ergene Velimeşe Spor Kulübü ile bir araya geldi

Başkan Albayrak  Ergene Velimeşe Spor Kulübü ile bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi Velimeşe Ek Hizmet Binasında Ergene Velimeşe Spor Kulübü yönetimi ile bir araya geldi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz’ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Albayrak Kulüp yönetiminden bilgiler aldı. “BU SENEKİ BAŞARINIZ BİZİ MUTLU EDİYOR” Ergene Velimeşe […]

555 586

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediyesi Velimeşe Ek Hizmet Binasında Ergene Velimeşe Spor Kulübü yönetimi ile bir araya geldi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz’ın da bulunduğu ziyarette, Başkan Albayrak Kulüp yönetiminden bilgiler aldı.

“BU SENEKİ BAŞARINIZ BİZİ MUTLU EDİYOR”

Ergene Velimeşe Spor Kulübünün başarısını takdir eden Başkan Albayrak;”Gelinen noktada başarının arkasında iyi bir seyirci potansiyeli olduğunuda görüyoruz. Bu seneki başarı bizleri de çok mutlu ediyor. İmkanlar dahilinde spor kulüplerimize yardımcı oluyoruz ve olmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek olmak bizleri de mutlu ediyor. Tekirdağ’ımızdan başarılı ve ahlaklı sporcular çıkartacağımıza olan bir inancımız tamdır.” dedi.

Desteklerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Velimeşe Spor Kulübü Başkanı Hasan İşcan, “Bu takım bizim ilçemizin takımı, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyor; aldığımız ve alacağımız başarılar ile de bu desteğin hakkını vereceğimize inanıyoruz.”dedi.

Başkan Albayrak, Ergene Velimeşe Spor’a Bölgesel Amatör Ligindeki (BAL)  bu zorlu maratonda başarılar dileyerek desteğini takdim etti.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?