Başkan Albayrak Ahilik Haftası Etkinliklerine Katıldı

Başkan Albayrak Ahilik Haftası Etkinliklerine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine katıldı. Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ve Ahilik Haftası Kutlama Töreni’ne katıldı. Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen çelenk sunma töreninde Başkan Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ve Hulusi Özocak, […]

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ahilik Haftası kapsamında gerçekleştirilen kutlama etkinliklerine katıldı.

Başkan Kadir Albayrak, Süleymanpaşa ilçesinde Ahilik Haftası kapsamında düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ve Ahilik Haftası Kutlama Töreni’ne katıldı. Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen çelenk sunma töreninde Başkan Albayrak’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, Süleymanpaşa Belediyesi Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ve Hulusi Özocak, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, STK Temsilcileri ve vatandaşlar da yer aldı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile son buldu.

Bedesten Alanı’nda gerçekleşen Ahilik Haftası Kutlama Töreni’nde ise Başkan Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan da yer aldı. Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi Mehteran Takımı gösterisi ve halk oyunları gösterilerinin yapıldığı kutlama töreninde Vali Mehmet Ceylan tarafında Yılın Ahisi Hüseyin Topçu’ya ödülü takdim edildi. Derece giren yılın ahi adayları Sinan Alkaya ve Recep Şen ise ödüllerini Başkan Kadir Albayrak’ın elinden aldı.

AHİLİK HEYETİ’NDEN BAŞKAN ALBAYRAK’A ZİYARET

Başkan Kadir Albayrak, Ahilik Haftası kapsamında içlerinde Tekirdağ esnaf odaları üyelerinin bulunduğu Ahilik Heyeti’ni ağırladı. Süleymanpaşa Belediyesi Tarihi Bina’da gerçekleşen ziyarette heyet Başkan Albayrak’a çiçek takdim etti. Ziyaret sonunda Başkan Albayrak Ahilik Heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?