Marmaraereğlisi’nde Gaziler Günü törenle kutlandı

Marmaraereğlisi’nde Gaziler Günü törenle kutlandı

  Marmaraereğlisi’nde 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı. Çelenk sunma töreni sonrası Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından verilen yemekte gaziler ve gazi aileleri, protokol üyeleri bir araya geldi. Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Erkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı. Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde; İlçe […]

 

Marmaraereğlisi’nde 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı. Çelenk sunma töreni sonrası Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından verilen yemekte gaziler ve gazi aileleri, protokol üyeleri bir araya geldi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Erkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreninde; İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Marmaraereğlisi Belediyesi ve Muharip Gaziler Derneği Marmaraereğlisi Şubesi Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Kıbrıs Gazisi Ali Yılmaz Karaahmetoğlu yaptı. Çelenk sunma töreni sonrası protokol üyeleri Muharip Gaziler Derneği Marmaraereğlisi Şubesi ziyaret ederek Gaziler Günü’nü kutladılar.

Çelenk sunma töreni sonrası Marmaraereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından Gaziler Günü dolayıyla Özel Eğitim Merkez Komutanlığı Askeri Kampı’nda yemek verildi. Yemekte gaziler ve aileleri protokol üyeleri ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

Gaziler günü törenine, Marmaraereğlisi Belediye Başkan Vekili Erkan Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz’ın yanı sıra; İlçe Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon Komutanı Per. Alb. Bayram Ölçücüoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Atabek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadullah Kalaycı, Gaziler ile ve gazi aileleri katıldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?