Başkan Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

  Başkan Albayrak Çelenk Sunma Törenine Katıldı

  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen Mustafa Kemal Atatürk’e Gazi Ünvanı ve Mareşal Rütbesi verilmesinin Yıldönümü Çelenk Sunma Törenine katıldı. Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen Çelenk Sunma Töreninde Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun, Garnizon Komutanı Tankçı Kur. Alb. […]

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen Mustafa Kemal Atatürk’e Gazi Ünvanı ve Mareşal Rütbesi verilmesinin Yıldönümü Çelenk Sunma Törenine katıldı.

Tekirdağ Valiliği önünde gerçekleşen Çelenk Sunma Töreninde Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, CHP Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak ve İlhami Özcan Aygun, Garnizon Komutanı Tankçı Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, gaziler, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, kurum çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu ve günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Çelenk Sunma Töreni, öğrencilerin Atatürk’e olan sevgilerini anlattığı şiirleri okumasının ardından son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?