Ergene de Serkan BEZGİN’den Birleştirici Adım…

Ergene de Serkan BEZGİN’den Birleştirici Adım…

AK Parti Ergene Belediye Başkan Aday Adayı Serkan BEZGİN 30 Eylül 2018 Pazar günü, AK Parti Ergene ilçe Binasında adaylığını resmen açıklayacak. Açıklama yapmadan önce,  AK Parti de Kurulduğu günden bu yana görev yapmış Tüm Dava Arkadaşlarını ve Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklayanları telefonla arayarak, Ziyaret ederek, kendi adaylık açıklamasına katılmaları için davet etti. Bezgin […]

AK Parti Ergene Belediye Başkan Aday Adayı Serkan BEZGİN 30 Eylül 2018 Pazar günü, AK Parti Ergene ilçe Binasında adaylığını resmen açıklayacak. Açıklama yapmadan önce,  AK Parti de Kurulduğu günden bu yana görev yapmış Tüm Dava Arkadaşlarını ve Belediye Başkan Aday Adaylığı açıklayanları telefonla arayarak, Ziyaret ederek, kendi adaylık açıklamasına katılmaları için davet etti. Bezgin ’in bu davranışı AK Parti tabanında birleştirici bir tutum olarak yorumlandı.

Türkiye iyiden iyiye yerel seçim atmosferine girerken partilerde aday adayları da çalışmalarına hız vermeye başladı. Ergene’de seçimin flaş partilerinden Adalet ve Kalkınma Partisinde Ergene Belediye Başkanlığı için çok isim mücadele veriyor. Adaylardan, AK Parti Eski Marmaracık Belde Başkanı ve AK Parti Ergene İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Bezgin, 30 Eylül Pazar günü (30.09.2018) saat 14:00′ de Ergene İlçe Başkanlığında Ergene Belediye Başkan A. Adaylığını Açıklayacak…  Bezgin’ in adaylığını dikkat çekici kılan bir diğer gelişme ise açıklamasına olan ilgi ve katılımın merak konusu olması da ilgi çekici kılıyor.

Serkan BEZGİN Kimdir ?

Serkan BEZGİN 1977 yılında Ergene’de doğdu. Doğumundan bu güne kadar Ergene’de ikamet etmektedir. Kökeninin Balkan Türklerine dayanan ve Annesi Ergene Sağlık Mahallesinin Babası da Ergene Marmaracık Mahallesinin köklü ailelerinin çocuğudur. İlköğretim Marmaracık mahallesinde okuduktan sonra Liseyi Çorlu lisesinden Mezun oldu. 1993 ve 1995 yıllarında İstanbul Üniversitesi Makine Bölümü okudu. Şu an Açık öğretim Yerel Yönetim Bölümü Okuyor. Askerliğinden sonra uzun yıllar Ergene Sağlık Mahallesi Öz Gözde Birlik Minibüs Kooperatifi ve 57 no’lu birlik çorlu şehir içi halk otobüsleri yolcu taşıma ve motorlu taşıyıcılar kooperatifi İşletmecilik  yapmıştır. Evli ve iki Çocuk Babasıdır. 2009 yılında Yine Ergene’de İnşaat ve Gayrimenkul işine girerek Müteahhitlik yapmıştır.

Bu işleri devam ederek cafe işletmeciliğine de giren Ergenenin Başarılı ve Yardımseverliği ile tanınarak iş adamlarının arasına giren Başarılı ve azimli bir kişidir. Aynı zamanda Ergene Çiftçi Koruma Başkanlığında Yönetim Kurulu görevine devam etmektedir.

AK Parti Eski Marmaracık Belde Başkanı ve AK Parti Ergene İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev aldı, halen Adalet ve Kalkınma Partisi Ergene’de Üyeliği sürmektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?