ÇORLU GENÇLİK MERKEZ ” BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL”

ÇORLU GENÇLİK MERKEZ ” BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL”

  Çorlu Gençlik Merkezi “ Ailemize yeni gençler katarak serbest zamanlarını planlamak adına okul ziyaretlerimize sınıflardaki öğrencilerimiz ile tek tek ilgilenerek devam ediyoruz. Özellikle lise yıllarına yeni başlayan gençlerimize hoş geldiniz diyerek daha önce etkinlik ve faaliyetlerimize katılan okul temsilcilerimiz ile tanıştırarak gençlerimizin merkezimize üye olmalarını sağladık. Anadolu Lisesi ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, Mehmet Rüştü […]

 

Çorlu Gençlik Merkezi “ Ailemize yeni gençler katarak serbest zamanlarını planlamak adına okul ziyaretlerimize sınıflardaki öğrencilerimiz ile tek tek ilgilenerek devam ediyoruz. Özellikle lise yıllarına yeni başlayan gençlerimize hoş geldiniz diyerek daha önce etkinlik ve faaliyetlerimize katılan okul temsilcilerimiz ile tanıştırarak gençlerimizin merkezimize üye olmalarını sağladık.

Anadolu Lisesi ve Ticaret Borsası Anadolu Lisesi, Mehmet Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Anadolu İmam-hatip Lisesi Okul Yöneticilerimiz, rehber öğretmenlerimiz ve okul temsilcilerimiz ile bir araya gelerek yeni dönem planlarımızı yaparak beraber yıl boyu yapacağımız faaliyetleri planladık. Özellikle 9.Sınıf Öğrencilerimiz ile bir araya gelerek okul dışı serbest zamanlarını planlama adına kulüp, akademi ve projelerimizden bahsettik.

 

                       BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL

GSBÇorluGençlikMerkezi olarak gençlerimizin serbest zamanlarını spor ile sanat ile maneviyat ile planlayarak bağımlılıklardan vazgeçirebiliriz düşüncesi ile Çorlu okullar bölgesinde okulların başlaması ile birlikte çalışmalarımıza hız veriyoruz. Yeşilay ile birlikte gençlerimize el broşürleri dağıtarak ve çeşitli rekreatif spor etkinleri yaparak onların hayatlarına dokunma noktasında adım atmak istiyoruz. Bağımlı olma özgür ol! Gençlerimizin dokunulmaya sevgiye ihtiyaçları var. 28 Eylül Cuma günü okullar bölgesinde buluşuyoruz.

 

 

 

                   ÜRETEN GENÇLİK ÜRETEN TÜRKİYE

Corlu Genclik Merkezi gönüllü ve çalışma arkadaşlarımız ile birlikte daha planlı programlı bir sezon geçirmek adına çalışmalara başladık. 4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Günü çerçevesinde gerçekleştireceğimiz çeşitli bölgelere barınak ve yem bırakma etkinliğimiz için gençlerimiz ile birlikte hafta sonu da çalışmaya devam dedik.

Kitap eksiği olan okullarımıza gençlerimiz ile birlikte kitap yardımı yaparak okuyan üreten bir gençliği harekete geçirme hedefimiz içinde okullarımız ile görüşmelere başladık.
Çorlu Gençlik Merkezi olarak üreten gençliğe güzel ülkemize katkı sağlamak adına 14-29 yaş gençlerimizi de projeler üreterek gönüllü olmaya bekliyoruz.

 

 

                            MANGALA ÖĞRENİYORUZ

Çorlu Gençlik Merkezi Ailesi olarak çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını planlayarak zararlı alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak adına faaliyetlerimize devam ediyoruz. İlkokul öğrencilerimiz için hazırladığımız programı bugün Mangala ile başlattık. Salı -Çarşamba-Perşembe günleri çocuklarımızı sabah 10.00 ve öğlen 14.00 iki ayrı seansta yapacağımız etkinliklerimize bekliyoruz.

 

 

                            AĞAÇ YAŞ İKEN EĞİLİR

Çorlu Gençlik Merkezi olarak 7-10 yaş gurubu çocuklarımızın serbest zamanlarını planlamak adına bugün itibarı ile rekreatif etkinliklerimize başlıyoruz.
P.tesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabahçı ve öğlenci guruplarımıza ayrı ayrı olmak üzere 10.00 ve 14.00 iki ayrı seansta çocuklarımız ile beraber oluyoruz.

P.tesi -Mangala( Satranç Sınıfı) Salı -Eğitsel Oyunlar ( Çok Amaçlı Salon) , Çarşamba -Sinema Günü ( Seminer Salonu) , Perşembe- Kitap Okuma Saati ( Seminer Salonu).
Çocuklarımızın kazanımlarını arttırmak adına çocuklarımızı Gençlik Merkezi’ne bekliyoruz”.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?