Öğrenciler Barınağını Ziyaret Etti

Öğrenciler Barınağını Ziyaret Etti

4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Gününde öğrenciler, Velimeşe Mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan sevimli dostlarını ziyaret etti. Ergene Belediyesi tarafından Velimeşe Mahallesine kurulan Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan hayvanlar öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Öğrenciler bakım evinde bulunan hayvanlar ile bir araya […]

4 Ekim Hayvan Hakları Koruma Gününde öğrenciler, Velimeşe Mahallesinde bulunan Ergene Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan sevimli dostlarını ziyaret etti.

Ergene Belediyesi tarafından Velimeşe Mahallesine kurulan Sahipsiz Hayvan Geçici Bakım Evi Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan hayvanlar öğrenciler tarafından ziyaret edildi. Öğrenciler bakım evinde bulunan hayvanlar ile bir araya gelme fırsatı yakalarken, Ergene Belediyesi Veteriner hekimi tarafından öğrencilere barınak gezdirildi ve barınak hakkında öğrencilere bilgiler de verildi.

Ergene Belediyesi Veteriner Hekim Ahmet Sezer, “İçerisinde 100 adet köpek kulübesi bulunan merkezimizde 2017 yılında 1520 adet dişi ve erkek köpeğin kısırlaştırılması yapıldı, bununla birlikte dışarıda bulunan sokak hayvanlarının kuduz aşısı, uyuz aşısı, pire ve kene damlaları da eksiksiz olarak tamamlandı. Barınağımızda ve İlçe genelinde bulunan sokak hayvanlarına ayda toplam 4,5 ton kuru mama takviyesi de yine Belediyemiz tarafından yapılmakta. Ayrıca yine ilçe genelinde bulunan parklarda kedilerimiz için kedi evlerimiz ve kış aylarında soğuk havalardan etkilenmemeleri için kuşlarımız içinde 20 adet kuş evlerimiz de mevcuttur” dedi.

Ergene Belediyesi barınağında bulunan hayvanlarla birlikte vakit geçiren öğrenciler en kısa zamanda öğretmenleri ile birlikte tekrar barınağa gelmek istediklerini belirterek hayvanlara veda ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?