DEVLET HASTANESİ”Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız” PROJE SİNİ   İMZALADI

DEVLET HASTANESİ”Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız” PROJE SİNİ İMZALADI

  Tekirdağ halkına bilimsel bilgi ve verileri daha kaliteli hizmet sunabilmek için İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Tekirdağ Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan “Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız” adlı proje imzalandı. Bu projede Tekirdağ Devlet Hastanesine, Trakya Kalkınma Ajansından Teknik Destek almıştır. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gül aydın TABU tarafından yazılan proje Hastane yönetimi ve […]

 

Tekirdağ halkına bilimsel bilgi ve verileri daha kaliteli hizmet sunabilmek için İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Tekirdağ Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan “Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız” adlı proje imzalandı.

Bu projede Tekirdağ Devlet Hastanesine, Trakya Kalkınma Ajansından Teknik Destek almıştır. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gül aydın TABU tarafından yazılan proje Hastane yönetimi ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından imzalandı. “Yara Bakım Eğitimi ile Yaralara Merhem Olacağız” adlı proje ile 50 sağlık profesyoneli 28 saatlik eğitim alacak.

Dekübit Ülseri=Bası Yarası=Yatak Yarası eş anlamlı olup; hastalık ve ölüm riskini arttıran, hastanede yatış süresini uzatan, tedavi giderlerini arttıran önemli sağlık sorunlarındandır.

Bu eğitim ile amaçlanan bası yarasının oluşmadan önlenmesi, var olan yaralara kanıt temelli uygulamalar ile bakım yapılmasının sağlanmasıdır. Bilgi ve beceri artışı ile hastalar için daha kaliteli yaşam sunarken ekonomik yükü de azaltmış olacaktır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?