TEKİDAĞ YEŞİLAY ŞUBESİ, PDR ÖĞRETMENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

TEKİDAĞ YEŞİLAY ŞUBESİ, PDR ÖĞRETMENLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

    İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tekirdağ Yeşil ay Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen  “Geleceğimizi Koruyalım” projesi kapsamında Tekirdağ Yeşil ay Şube Başkanlığının ev sahipliğinde Tekirdağ İl genelinde görev yapan 330 PDR Öğretmenleri ile kahvaltılı çalışma toplantısında bir araya geldi.   Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürünün ortaklaşa yönettiği […]

 

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tekirdağ Yeşil ay Şubesi tarafından ortaklaşa yürütülen  “Geleceğimizi Koruyalım” projesi kapsamında Tekirdağ Yeşil ay Şube Başkanlığının ev sahipliğinde Tekirdağ İl genelinde görev yapan 330 PDR Öğretmenleri ile kahvaltılı çalışma toplantısında bir araya geldi.

 

Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürünün ortaklaşa yönettiği toplantıya Tekirdağ Yeşilay Yönetim Kurulu, Çorlu Yeşilay Şube Başkanı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, şube müdürleri, RAM Müdürleri ve il genelinde görevli 330 PDR Öğretmeni katıldı. Toplantıda önceki yıl yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi. Daha sonra Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı  Şener Çelikayar ve Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü  Ersan Ulusan’ın konuşmalarından sonra programa katılan öğretmenlere söz verildi ve yapılacak çalışmalar için görüşlerine başvuruldu.

 

Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şener Çelikayar yaptığı açıklamada “ Bu toplantıyla  2018/2019  Eğitim döneminde “Bağımlılıkla Mücadele” ile ilgili son derece faydalı değerlendirme, istişare ve planlama çalışması yapma imkanı bulduk.

Bu vesileyle Türkiye genelinde örnek olacak bu çalışma nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn Ersan Ulusan’a, onun şahsında Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine ve çok kıymetli Öğretmenlerimize en kalbi şükran ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yeni öğretim yılında Tekirdağ İl genelinde Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerine hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?