NKÜ İlahiyat Fakültesi Oryantasyon Programı

NKÜ İlahiyat Fakültesi Oryantasyon Programı

    NKÜ İlahiyat Fakültesi bölümlerine yerleşen öğrencilere yönelik oryantasyon programı İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. Oryantasyon programları Namık kemal Üniversitesi ne kayıt yaptıran öğrencilerin Üniversite olanaklarından en iyi şekilde yararlanmalarını ve  Üniversite eğitimleri boyunca onlara gerekli olabilecek her türlü bilgiyi vermeyi hedeflemektedir. Ulaşım imkanlarından, sosyal yaşama kadar birçok olanağa nasıl ulaşabileceklerini anlatmayı da amaç edinen […]

 

 

NKÜ İlahiyat Fakültesi bölümlerine yerleşen öğrencilere yönelik oryantasyon programı İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi.

Oryantasyon programları Namık kemal Üniversitesi ne kayıt yaptıran öğrencilerin Üniversite olanaklarından en iyi şekilde yararlanmalarını ve  Üniversite eğitimleri boyunca onlara gerekli olabilecek her türlü bilgiyi vermeyi hedeflemektedir. Ulaşım imkanlarından, sosyal yaşama kadar birçok olanağa nasıl ulaşabileceklerini anlatmayı da amaç edinen oryantasyon programları her fakülte, yüksekokul ve meslek yüksek okullarında düzenlenmeye devam etmektedir.

NKÜ İlahiyat Fakültesinde düzenlenen oryantasyon programında Dekan Prof.Dr. Hasan Keskin, Dekan Yrd. Yakup Bıyıkoğlu, Dr.Öğr.Üyesi Ahmet Bayındır ve Dr.Hızır Yağcı, fakülte, ders işleyişi, Üniversitenin genel yapısı ve imkanlarından bahsederek öğrencileri bilgilendirdiler.

Program öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?