Sağlık Yükse kokulu Oryantasyon Programı

Sağlık Yükse kokulu Oryantasyon Programı

  NKÜ Üniversitesi Sağlık Yüksek okuluna yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. Namık Kamal Üniversitesi Sağlık Yükse kokulu Tıp Amfi 1’de düzenlenen programda; Sağlık Yüksek okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Önler, öğrencilere başlangıcını yaptıkları üniversite hayatında başarılar diledi. Daha sonra Sağlık […]

 

NKÜ Üniversitesi Sağlık Yüksek okuluna yeni kayıt yaptıran öğrencilerin uyum sağlamalarını kolaylaştırmak, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Namık Kamal Üniversitesi Sağlık Yükse kokulu Tıp Amfi 1’de düzenlenen programda; Sağlık Yüksek okulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ebru Önler, öğrencilere başlangıcını yaptıkları üniversite hayatında başarılar diledi. Daha sonra Sağlık Yüksek okulu Hemşirelik Bölümünden; Öğr. Gör. Dr. Ela Yılmaz Çoşkun, Arş. Gör. Arzu Malak, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden; Dr. Öğr. Üyesi Çağlar Doğuer ‘in ve Öğr. Gör. Dr. Seydi Yıkmış’ın katkılarıyla Yüksek okulun genel yapısı, uyulması gereken kurallar, öğrenci toplulukları, sosyal olanaklar, sıfır atık projesi gibi konularda öğrenciler bilgilendirildi.

Program öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?