Çevreci öğrenciler ödülünü Başkan Eşkinat’tan aldılar

Çevreci öğrenciler ödülünü Başkan Eşkinat’tan aldılar

TAP Derneği’nin her yıl düzenlediği okullar arası atık pil toplama yarışmasında il birincisi olan Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi, birincilik ödülünü Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan aldı. İlçe genelinde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 1796 kg atık pilin toplandığı yarışmada atık pillerin neredeyse yarısı Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından toplandı. 800 KG ATIK PİL TOPLADILAR […]

TAP Derneği’nin her yıl düzenlediği okullar arası atık pil toplama yarışmasında il birincisi olan Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi, birincilik ödülünü Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’tan aldı.

İlçe genelinde Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 1796 kg atık pilin toplandığı yarışmada atık pillerin neredeyse yarısı Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından toplandı.

800 KG ATIK PİL TOPLADILAR

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ile birlikte TAP Derneği tarafından birinci olan okula masa tenisinin hediye edildiği yarışmada 800kg pil toplayan Fatih Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencileri tebrik etti.

EŞKİNAT: “SİZ GENÇLERİMİZ DUYARLILIĞINIZ İLE EN BÜYÜK UMUDUMUZSUNUZ”

Öğrenciler adına Fatih Anadolu Lisesi Okul Müdür Yardımcısı Ayşe Anıl Cankurtaran’a teşekkür belgesi veren Eşkinat; “1 pil doğada ortalama 300 yılda yok oluyor. Bizler bu pilleri kullanım sonrası çöpe atarak resmen çevre katliamına yol açıyoruz. Siz gençlerimiz bu konudaki duyarlılığınız ile en büyük umudumuzsunuz. Tekirdağ Fatih Anadolu Lisesi öğretmenlerini ve öğrencilerini duyarlılıklarından dolayı kutluyorum. Hepiniz adına teşekkür belgesini Sayın Cankurtaran öğretmenimize veriyorum.” ifadelerini kullandı.

ÖĞRENCİLERİN EŞKİNAT SEVGİSİ

Başkan Eşkinat’ın konuşması öğrenciler tarafından uzun süre alkışlanırken tören sonrası öğrenciler Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?