Fen Lisesinde Kodlama Eğitim programı

  Fen Lisesinde Kodlama Eğitim programı

  Çorlu Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu geleceğin mesleklerinden Yazılım Mühendisliğinin altyapısını oluşturan Kodlama Eğitimi programı düzenlendi.     Çorlu Gençlik Merkezi nini yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi “Çorlu Gençlik Merkezi olarak beraber birçok etkinliğe imza attığımız ilçemizin okullarından Çorlu Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Yazılım Mühendisliğinin altyapısını oluşturan Kodlama Eğitimi programı düzenlenmektedir. 6-21 Ekim tarihleri arasında […]

 

Çorlu Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu geleceğin mesleklerinden Yazılım Mühendisliğinin altyapısını oluşturan Kodlama Eğitimi programı düzenlendi.

 

 

Çorlu Gençlik Merkezi nini yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi “Çorlu Gençlik Merkezi olarak beraber birçok etkinliğe imza attığımız ilçemizin okullarından Çorlu Fen Lisesi’nin düzenlemiş olduğu Yazılım Mühendisliğinin altyapısını oluşturan Kodlama Eğitimi programı düzenlenmektedir. 6-21 Ekim tarihleri arasında yapılmakta olan AB Kod Haftası (Europe Code Week )herkes için kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir hale getirmeyi amaçlayan bir inisiyatifidir. Kodlamayı öğrenmek çevrede hızla değişen dünyayı anlama teknolojinin nasıl çalıştığına dair anlayışı genişletmeyi, yeni fikirleri keşfetmeyi, yenilikler için becerileri ve yetenekleri geliştirilmesine yardımcı olur.

Çorlu İMKB Fen Lisesi kodlama çalışmaları yapan ÇFL Maker Lab grubu  çeşitli  atölye çalışmaları, seminer ve ailelere gösteri etkinlikleri ile kodlama haftasında yer alacaktır” dedi.

 

Program saatleri:

Çarşamba   8:30/12:30           14:20/15:50   Sabah ve öğlen

Perşembe   10:10/11:40          14:20/15:50  Sabah ve öğlen

Cuma          11:50/12:30          13:30/14:10  Sabah ve öğlen

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?