Takımını kur, hem yarış hem kazan

Takımını kur, hem yarış hem kazan

      Orion ziyaretçileri Ekim ayında bocce ile hem yarışacak hem kazanacak. Orion etkinlik alanına kurulan bocce sahasında başlayan maçlar, 28 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.   Geçtiğimiz yıl da Orion’da düzenlenen ve farklı bir spor olması dolayısıyla ilgi gören bocce şimdi tekrar Orion’da. Üçer kişilik takımlarını kurarak katılabildikleri maçlarda, kazanan takımın her […]

 

 

 

Orion ziyaretçileri Ekim ayında bocce ile hem yarışacak hem kazanacak. Orion etkinlik alanına kurulan bocce sahasında başlayan maçlar, 28 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek.

 

Geçtiğimiz yıl da Orion’da düzenlenen ve farklı bir spor olması dolayısıyla ilgi gören bocce şimdi tekrar Orion’da. Üçer kişilik takımlarını kurarak katılabildikleri maçlarda, kazanan takımın her oyuncusu da 10 TL O-Para ile ödüllendiriliyor. 12 yaşından büyük herkesin katılıma açık olan bocce maçlarına katılım şartları ve oyun kuralları Orion Danışma’dan ve etkinlik esnasında görevli hakemden öğrenilebilir.

 

Genç ve yaşlı dileyen herkesin rahatlıkla oynayabileceği bir spor olan bocceyi tanımak, izlemek ve oynamak isteyenler için Orion’daki maçlar bir fırsat sunuyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?