BESYO Oryantasyon Programı

BESYO Oryantasyon Programı

NKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerine, üniversiteye uyum sürecini hızlandırmak, bölümlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi vermek amacıyla oryantasyon programı düzenlendi. Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Konferans Salonu’nda düzenlenen Üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç.Dr. İlker Özmutlu, Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Arif Kaan Eroğlu, Öğr.Gör.Serkan Aydın, ve Dr.Öğr.Üyesi Gözde […]

NKÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerine, üniversiteye uyum sürecini hızlandırmak, bölümlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel olanaklar hakkında bilgi vermek amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.

Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Konferans Salonu’nda düzenlenen Üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdürü Doç.Dr. İlker Özmutlu, Müdür Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Arif Kaan Eroğlu, Öğr.Gör.Serkan Aydın, ve Dr.Öğr.Üyesi Gözde Ersöz öğrencilere üniversite yaşamı, yönetmelikler, idari ve akademik konular hakkında bilgi verdi.

Üniversiteye yeni katılan öğrencilere başarı dileklerinde bulunulan programda, öğrencilerin karşılıklı görüş alışverişi ile son buldu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?