Gençlik Merkezi “Psikolojik Dayanıklılık” semineri düzenledi

Gençlik Merkezi “Psikolojik Dayanıklılık” semineri düzenledi

Gençlik Merkezi “Psikolojik Dayanıklılık” semineri düzenledi Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çorlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Çorlu Devlet Hastanesi ve Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğünce Liseli öğrencilere yönelik olarak Psikolojik Dayanıklılık semineri düzenlendi.   Bu kapsamda İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Çorlu Devlet Hastanesi Uzman Doktor Korkut BUDAK Bey Gençler ve Ruh […]

Gençlik Merkezi “Psikolojik Dayanıklılık” semineri düzenledi

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çorlu Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Çorlu Devlet Hastanesi ve Çorlu İlçe Sağlık Müdürlüğünce Liseli öğrencilere yönelik olarak Psikolojik Dayanıklılık semineri düzenlendi.

 

Bu kapsamda İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Çorlu Devlet Hastanesi Uzman Doktor Korkut BUDAK Bey Gençler ve Ruh Sağlığı, Kendine İyi Bak, Umudunu Kaybetme, Kararlı Davran, Hedeflerine Doğru Hareket Et başlıkları ile ilişkili olarak öğrencilerle konuştu.

Seminerin sonunda öğrencileri konu ile ilgili sorularını cevapladı. Katılımın oldukça yüksek olduğu seminerin sonunda Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Şafak TURAN Çorlu Devlet Hastanesi Uzman Doktor Korkut BUDAK Bey’e teşekkür ederek kendisine çiçek takdiminde bulundu.

Çorlu Gençlik Merkezi Müdürü Şafak TURAN bundan sonraki sağlık ile ilgili yapılacak olan çalışmaların yine kurumlar arası işbirliği ile gerçekleştirileceğini belirtti. Verilen bu seminerinde oldukça verimli geçtiğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?