19 Ekim Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Törenle Kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Çorlu’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenen tören ile kutlandı. 2015 yılında Başbakanlık Genelgesi’yle birlikte kutlanmaya başlanılan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde program düzenlendi. Tören çelenk sunumu ile başlarken, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti. Kutlama programına Çorlu’da bulunan mahallelerin muhtarlarının yanı sıra Çorlu Kaymakamı […]

19 Ekim Muhtarlar Günü Çorlu’da Atatürk Meydanı’nda düzenlenen tören ile kutlandı.
2015 yılında Başbakanlık Genelgesi’yle birlikte kutlanmaya başlanılan 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Atatürk Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde program düzenlendi. Tören çelenk sunumu ile başlarken, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.
Kutlama programına Çorlu’da bulunan mahallelerin muhtarlarının yanı sıra Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Hülya Perin ve Kemaleddin Avcı, daire amirleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri ile basın mensupları katıldı.
Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şeyhsinan Mahallesi Muhtarı Salim Sarıer’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?