YARATICI İNGİLİZCE

   YARATICI İNGİLİZCE

   Çorlu Gençlik Merkezi  gönüllü eğitmenleri eşliğinde verilen eğitimler devam ediyor. Farklı çalışmalara yer verilen eğitimlerinde Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölüm öğrencisi ve 3 yıldır Çorlu Gençlik Merkezi  gönüllüsü olan Emre YÜCEL eşliğinde İngilizce Ortaokul 7 ve 8.sınıf eğitimlerine başladı.  Çorlu Gençlik Merkezi eğitimle ilgili şunları kaydetti; “ İlk önce tanışmak için öğrencilerimizin isimlerinin baş harfleri ile başlayan kelimeler bularak ardından bu […]

 

 Çorlu Gençlik Merkezi  gönüllü eğitmenleri eşliğinde verilen eğitimler devam ediyor.

Farklı çalışmalara yer verilen eğitimlerinde Namık Kemal Üniversitesi Makine Mühendisliği bölüm öğrencisi ve 3 yıldır Çorlu Gençlik Merkezi  gönüllüsü olan Emre YÜCEL eşliğinde İngilizce Ortaokul 7 ve 8.sınıf eğitimlerine başladı.

 Çorlu Gençlik Merkezi eğitimle ilgili şunları kaydetti; “ İlk önce tanışmak için öğrencilerimizin isimlerinin baş harfleri ile başlayan kelimeler bularak ardından bu kelimeleri  defterlerine yazarak ve çizerek kelime tahmin ederek ve defterlerini değiştirerek birbirleri ile tanışmaları sağlandı. Kelime kutumuzda ki kelime kartlarını öğrencilerimize dağıtarak yeni kelimeler öğrenmelerini dolayısıyla kazanımlarını arttırmayı hedefledik.
Dersimiz sonunda sohbet ettiğimiz öğrencilerimiz geçirdikleri eğlenceli zamandan ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?