Enezli Çocuklarla El Ele Derneği Kuruldu!

Enezli Çocuklarla El Ele Derneği Kuruldu!

Enezli Çocuklarla El Ele Derneği faaliyetlerine başladı. Başkanlığını Enez İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat UZUN’ un yürüttüğü dernek ilçe genelinde eğitim öğretim, çocuklar ve gençler adına büyük hedefler koyarak kuruluşunu gerçekleştirdi. Derneğin hedefleri  arasında;  İlçe genelinde öksüz, yetim ve parçalanmış aile çocuklarına destek olmak, Akademik başarısı yüksek, ekonomik durumu iyi olmayan çocuklara ve gençlere destek […]

Enezli Çocuklarla El Ele Derneği faaliyetlerine başladı. Başkanlığını Enez İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat UZUN’ un yürüttüğü dernek ilçe genelinde eğitim öğretim, çocuklar ve gençler adına büyük hedefler koyarak kuruluşunu gerçekleştirdi.

Derneğin hedefleri  arasında;  İlçe genelinde öksüz, yetim ve parçalanmış aile çocuklarına destek olmak, Akademik başarısı yüksek, ekonomik durumu iyi olmayan çocuklara ve gençlere destek olmak, Kişisel gelişim anlamında çocuk ve gençlere katkı sağlamak, İlçe genelinde okullarda düzenlenmesi planlanan sportif, kültürel ve sanatsal faaliyetlere destek olmak, Üniversite okuyan Enezli başarılı öğrencilere burs vermek.

Dernek Başkanı Enez İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat UZUN: “Sevgiyle yaklaşıp, bilgi ile donattığımız çocuk ve gençlerimizi dimdik yürümeleri ve hayata karşı daha güçlü durmalarını sağlamak amacıyla tüm eğitim sevdalılarını derneğe üye olmaya davet ediyorum” dedi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?