MARMARAEREĞLİSİ’NDE İFTARLAR DEVAM EDİYOR

MARMARAEREĞLİSİ’NDE İFTARLAR DEVAM EDİYOR

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı  İbrahim Uyan’ın gelenekselleşen ve ” Her mahallede bir iftar ”sloganıyla devam ettirdiği iftar sofrası  Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu’nda kuruldu. Yoğun katılım ile gerçekleşen iftar yemeğine  Marmaraereğlili  vatandaşlar katıldı. 3000 kişiden fazla katılım olan  yemekte Mübarek ramazan ayında bu güzel manevi atmosferi birlikte yaşamanın verdiği huzur ile vatandaşlar iftarını  ilçede görev yapan  hocaların […]

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı  İbrahim Uyan’ın gelenekselleşen ve ” Her mahallede bir iftar ”sloganıyla devam ettirdiği iftar sofrası  Marmaraereğlisi Belediye Düğün Salonu’nda kuruldu. Yoğun katılım ile gerçekleşen iftar yemeğine  Marmaraereğlili  vatandaşlar katıldı.

3000 kişiden fazla katılım olan  yemekte Mübarek ramazan ayında bu güzel manevi atmosferi birlikte yaşamanın verdiği huzur ile vatandaşlar iftarını  ilçede görev yapan  hocaların canlı olarak okuduğu Kuranı Kerim tilaveti ve ilahiler eşliğinde açtı.

İftar  yemeği sonrası  Marmaraereğlisi Müftüsü Yusuf Arslan tarafından yemek duası okundu. Daha sonra konuşma yapan  Belediye Başkanı İbrahim Uyan Her sene olduğu gibi bu sene de yoğun katılımla gerçekleşen iftar yemeğine olan ilginin kendisini ne kadar mutlu ettiğini ifade etti.Son seçimden bu yana devam eden  yatırımlar hakkında bilgi verdi.Uyan 18 yıldır vatandaşların seçimi ile görevde olduğunu  belirterek ,hizmetlerin her gün daha iyiye giderek devam edeceğini bildirdi.Ayrıca yıllardır kendisini her programda her iftarda  yalnız bırakmayan   vatandaşlara da teşekkür etti.Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın müjdelerini duyan vatandaşlar alkışlayarak,sevinçlerini  ve desteklerini  gösterdiler.

Ardından 21.-22. dönem Milletvekili Çorlu Ticaret Sanayi Odası Başkanı  Enis Sülün konuşma yaparak bu güzel iftar yemeğinde hemşehrileri ile bir araya gelmekten duyduğu onuru ve gururu dile getirdi.İftar   yemeğini düzenleyen Belediye Başkanı İbrahim Uyan’a ve  katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Marmaraereğlisi ilçe  Kaymakamı  Hüseyin Karameşe de bir konuşma yaparak bu güzel iftar organizasyonda vatandaşlarla bir araya  gelmekten  duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

***FERAY TOPRAK ***

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?