Başkan Eşkinat Cumhuriyet’in 95. Yılı Dolayısıyla Düzenlenen Tebrikat Törenine Katıldı

Başkan Eşkinat Cumhuriyet’in 95. Yılı Dolayısıyla Düzenlenen Tebrikat Törenine Katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet’in ilanın 95. Yılı kutlamaları kapsamında Tekirdağ Valiliğinde düzenlenen tebrikat törenine katıldı. Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Mustafa Yel, Garnizon Komutanı Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak il ve ilçe protokol üyelerinin bayram tebriklerini kabul etti. Tekirdağ Valiliği’nde düzenlenen […]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Cumhuriyet’in ilanın 95. Yılı kutlamaları kapsamında Tekirdağ Valiliğinde düzenlenen tebrikat törenine katıldı.

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Mustafa Yel, Garnizon Komutanı Albay Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak il ve ilçe protokol üyelerinin bayram tebriklerini kabul etti.

Tekirdağ Valiliği’nde düzenlenen Tebrikat töreninin ardından Cumhuriyet Bayramı Kutlama töreni ile Cumhuriyetin 95. Yıl kutlamaları devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?