Tekirdağ’da Cumhuriyet’in 95. Yılı Coşkuyla Kutlandı

Tekirdağ’da Cumhuriyet’in 95. Yılı Coşkuyla Kutlandı

  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Tekirdağ’da coşku içinde kutlandı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valiliği tarafından tebrikat töreni düzenlendi. Törende; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri yer aldı. CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Süleymanpaşa ilçesindeki […]

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yılı nedeniyle düzenlenen etkinlikler Tekirdağ’da coşku içinde kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ilk olarak Tekirdağ Valiliği tarafından tebrikat töreni düzenlendi. Törende; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve diğer protokol üyeleri yer aldı.

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU YAŞANDI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Süleymanpaşa ilçesindeki Ordu Evi’nde büyük bir coşku, heyecan ve sevinç içinde gerçekleşen kutlama töreni ile devam etti. Törende; Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül,  Garnizon Komutanı Tank Kur. Alb. Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Kaymakamı Aslan Yurt, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şahin Karakaş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İl protokolü, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Cumhuriyet Bayramı Töreninde, Vali Mehmet Ceylan, Garnizon Komutanı Cumhur Mustafa Kıcanaoğlu ve Başkan Kadir Albayrak, halkın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Vali Ceylan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni, öğrenciler tarafından şiir okunması,  çeşitli alanlarda gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından plaketlerinin sunulması ve halk oyunları gösterisi ile devam etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni; öğrenciler ve askerler tarafından gerçekleştirilen geçit töreninin ardından son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?