Ergene de Haftanın Spor Panoraması

Ergene de Haftanın Spor Panoraması

  Ergene Belediyesini profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları geçtiğimiz hafta sonu güçlü rakiplerle maç yaptı. Ergene Velimeşespor 1-1 Berabere Kaldı Ergene’de haftanın spor panoramasında bu hafta TFF 3.Lig 1.Grupta bulunan Ergene Velimeşespor kendi sahasında Artvin Hopaspor’u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Artvin Hopaspor’un üstünlüğü ile sona eren müsabakanın ikinci yarısında 69. dakikada […]

 

Ergene Belediyesini profesyonel ve amatör liglerde temsil eden futbol takımları geçtiğimiz hafta sonu güçlü rakiplerle maç yaptı.

Ergene Velimeşespor 1-1 Berabere Kaldı

Ergene’de haftanın spor panoramasında bu hafta TFF 3.Lig 1.Grupta bulunan Ergene Velimeşespor kendi sahasında Artvin Hopaspor’u konuk etti. İlk yarısı 1-0 Artvin Hopaspor’un üstünlüğü ile sona eren müsabakanın ikinci yarısında 69. dakikada Onat Kutay Kurt mavi beyazlıların beraberlik golünü attı. 90 dakika sonunda sahadan başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı.

 Ergenegücü Ulaşspor 3-2 Mağlup Oldu

Ergene Belediyesini Tekirdağ Süper Amatör Liginde temsil eden Ergenegücü Ulaşspor’da bu hafta Büyük Yoncalı Spor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ergene Belediyesi temsilcisi müsabakadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı.

B Grubunda 3 Temsilcimizde 3 Puanı Aldı

Tekirdağ 1.Amatör Ligi B grubunda bulunan Misinlispor bu hafta bir rekora imza attı ve kendi sahasında konuk ettiği Aşağı Sevindikli Spor’u 13-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Tekirdağ Adaletspor ile karşılaşan Vakıflar Güvenspor’da rakibini 5-1 mağlup ederken grubun diğer Ergene temsilcisi Esenspor’da Akçeşmespor’u 3-1 yendi.

C Grubunda Tek Kaybeden Sağlıkspor

Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunda Ahimehmet Gençlik Spor

Tekirdağ Marmara Spor’u 5-0, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor ise Çerkezgücü Spor’u 3-2 yendi. Grubun diğer temsilcisi Sağlıkspor ise Kızılpınar Spor’a 2-0 yenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?