Reyap’ tan Barolar Birliği’ne Hayırlı Olsun Ziyareti!

Reyap’ tan Barolar Birliği’ne Hayırlı Olsun Ziyareti!

Özel Çorlu Reyap Hastanesi, Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Av. Sedat TEKNECİ ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti. Özel Reyap Hastanesi Çorlu Başhekimi Dr. İbrahim Oktay ve Kurumsal İletişim Yöneticileri Sabri Arıcı ile Ayşe Akgün, yeni seçilen Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Av. Sedat Tekneci’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyulan memnuniyeti ifade eden Tekirdağ Barosu Başkanı Tekneci, […]

Özel Çorlu Reyap Hastanesi, Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Av. Sedat TEKNECİ ve Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

Özel Reyap Hastanesi Çorlu Başhekimi Dr. İbrahim Oktay ve Kurumsal İletişim Yöneticileri Sabri Arıcı ile Ayşe Akgün, yeni seçilen Tekirdağ Barolar Birliği Başkanı Av. Sedat Tekneci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı duyulan memnuniyeti ifade eden Tekirdağ Barosu Başkanı Tekneci, Başhekim Oktay’a teşekkürlerini iletti.

Ziyarette konuşan yeni Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Reyap Hastanesi Çorlu’nun sadece Çorlu’ya değil Tekirdağ ve Trakya bölgesine sağlık hizmet sunduğunu ifade ederek hastane çalışmalarında başarılar diledi.

Başhekim OKTAY ise, gerek akademik hekim kadrosu gerekse tıbbi teknolojik altyapı ile verilen sağlık hizmetlerinin hem Çorlu, hem de İstanbul hastanelerinde kaliteyi yukarılara taşıdığını dile getirdi. Başhekim OKTAY, yeni yönetimin Tekirdağ Barosu’na hayırlı olması temennisinde bulunup, yeni yönetime başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?