Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Aydın’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Aydın’dan Çorlu Gazeteciler Derneği’ne Ziyaret

  Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.   Çorlu Gazeteciler Derneği’nin,  dernek binasında beraberinde Çorlu’nun yeni İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ile birlikte gelen Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın burada dernek başkanı Levent Silistre ve dernek yöneticisi gazetecilerle bir araya geldi.   Aydın, bölgede yapılan […]

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Çorlu Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.

 

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin,  dernek binasında beraberinde Çorlu’nun yeni İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ile birlikte gelen Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın burada dernek başkanı Levent Silistre ve dernek yöneticisi gazetecilerle bir araya geldi.

 

Aydın, bölgede yapılan bazı çalışmalarla ilgili gazetecilere bilgi verirken, gazeteciler de yaptıkları çalışmalar hakkında Emniyet Müdürü Aydın’a bilgi aktardı.

 

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Bu kadar yoğun bir tempoda bizleri de unutmadığınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, bölgemizde yerel ve yaygın basın mensuplarıyla birlikte güçlü bir yapı içerisinde faaliyetlerine devam ediyor. Bunların arasında sosyal projeler, eğitimler, kurslar, kanunlar hakkında bilgilendirme seminerleri de yer alıyor” dedi.

 

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise konuşmasında, ”Bölgede hiçbir gazeteciyle problemlerinin olmadığını işaret ederek, herkese eşit mesafede olduklarını ve kanunlar çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

 

Ziyaret karşılıklı sohbet ortamında görüş alışverişinde bulunulması ve günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?