ERGENE’DEN ÇANAKKALEYE YARDIM ELİ

ERGENE’DEN ÇANAKKALEYE YARDIM ELİ

Geçtiğimiz haftadan bu yana depremin etkisi altında olan Çanakkale’de evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşlara Ergene’den yardım TIR’I gönderildi. Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyası ile Çanakkale’de evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşlara yardım tır’ı gönderdi. Ergene Belediyesi Velimeşe Mahallesinde düzenlenen törenle gönderilen yardım TIR’ında “Çanakkale Depremzedelerine Destek Oluyoruz” projesi kapsamında 703 adet […]

Geçtiğimiz haftadan bu yana depremin etkisi altında olan Çanakkale’de evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşlara Ergene’den yardım TIR’I gönderildi.

Ergene Belediye Başkanlığı, ilçe genelinde başlattığı yardım kampanyası ile Çanakkale’de evleri yıkılan ve zarar gören vatandaşlara yardım tır’ı gönderdi. Ergene Belediyesi Velimeşe Mahallesinde düzenlenen törenle gönderilen yardım TIR’ında “Çanakkale Depremzedelerine Destek Oluyoruz” projesi kapsamında 703 adet eşya giyim kolisi, 70 adet ayakkabı kolisi, 3 adet mutfak malzemesi kolisi, 8 yorgan, battaniye, çarşaf ve yastık kolisi, 2 adet yatak, 6 adet oyuncak kolisi, 11 ısıtıcı ve 30 adet temizlik malzemesi kolisi gönderildi. Törende konuşma yapan Ergene Belediyesi Başkanı Rasim Yüksel, “Sevinnçler paylaşıldıkça çoğalır, acılar da paylaşıldıkça azalır. Geçtiğimiz haftalarda Çanakkale beşik gibi sallandı. Çok şükür ki can kaybı yok ama köy kesimlerinde yıkılan evler var. Bizde Ergene’den sevgi elimizi buradan uzatıyoruz. İnşallah büyük depremler yaşamayız. Bizlerde buradan birlik ve dayanışma içerisinde olduk. Tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?