19 AYRI SUÇTAN ARANMASI VAR

19 AYRI SUÇTAN ARANMASI VAR

Çorlu’da hırsızlık için girdiği evin sahibi tarafından fark edilerek kaçmaya çalışan 55 yaşındaki Recep G., polis tarafından tarlada yakalandı. Hakkında 19 ayrı suçtan yakalanması ve 21 yıl hapis cezası bulunan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay, Nusratiye Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre,  Recep G., hırsızlık için bir apartmanının ikinci katına girdi. Bu sırada […]

Çorlu’da hırsızlık için girdiği evin sahibi tarafından fark edilerek kaçmaya çalışan 55 yaşındaki Recep G., polis tarafından tarlada yakalandı. Hakkında 19 ayrı suçtan yakalanması ve 21 yıl hapis cezası bulunan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Nusratiye Mahallesi’nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre,  Recep G., hırsızlık için bir apartmanının ikinci katına girdi. Bu sırada eve gelen ev sahibi tarafından fark edilince kaçmaya başladı. Ev sahibi hemen polise haber vererek zanlının peşine düştü. Zanlının peşini bırakmayan ev sahibinin verdiği bilgiler doğrultusunda polis hemen olay yerine geldi. Tarlaya kaçan Recep G., bir süre sonra peşinden gelen polisler tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan Recep G.’nin GBT’ce 19 ayrı suçtan aranması ve 21 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi. İfadesi alınan Recep G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?