EDİRNE BASIN YAYIN VE ENFORMASYON İL MÜDÜRLÜĞÜNDE  GÖREV DEĞİŞİMİ

EDİRNE BASIN YAYIN VE ENFORMASYON İL MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu’nun Ankara’ya tayininin çıkmasının ardından yerine, aynı kurumda Şube Müdürü olarak görev yapan Uğur Ülgen atandı. Dişlioğlu, Başbakanlık Makamının 7 Şubat 2017 tarihli oluru ile yapılan görev değişikliği neticesinde 16 Şubat 2017 tarihi itibariyle görevi, Uğur Ülgen’e devrederek İl Müdürlüğünden ayrıldı. Memuriyete, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü […]

Edirne Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu’nun Ankara’ya tayininin çıkmasının ardından yerine, aynı kurumda Şube Müdürü olarak görev yapan Uğur Ülgen atandı.

Dişlioğlu, Başbakanlık Makamının 7 Şubat 2017 tarihli oluru ile yapılan görev değişikliği neticesinde 16 Şubat 2017 tarihi itibariyle görevi, Uğur Ülgen’e devrederek İl Müdürlüğünden ayrıldı.

Memuriyete, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü merkez teşkilatında başlayan Ülgen, sırasıyla Haber Dairesi Başkanlığı, Enformasyon Dairesi Başkanlığı, Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü ve Edirne İl Müdürlüğünde; memur, mütercim, redaktör, saha uzmanı ve şube müdürü olarak görev yaptı.

Selçuk Üniversitesi Doğu Dilleri ve Edebiyatları bölümü lisans ve aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü yüksek lisans mezunu olan Ülgen, çok iyi derecede Urduca ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

SAMSUNG CSC

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?