SAADET PARTİSİ KIZILAY’I ZİYARET ETTİ

SAADET PARTİSİ KIZILAY’I ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Çorlu Kızılay’ı ziyaret etti.   Kızılay’ın  çok köklü bir teşkilat öldüğünü dile getiren Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat VAKİTÇİ; Osmanlıdan beri mazlumun mağdurun gözyaşını silen, Kızılay teşkilatımız köprü vazifesi görmektedir. Kadirşinas milletimizin elinin nerelere kadar ulaştığı malumumuzdur. Mazlum ve mağdurların zor zamanında yanında olan, umutların tükendiği zaman umut veren bir teşkilat. Başarılı […]

Saadet Partisi Çorlu Kızılay’ı ziyaret etti.

 

Kızılay’ın  çok köklü bir teşkilat öldüğünü dile getiren Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat VAKİTÇİ; Osmanlıdan beri mazlumun mağdurun gözyaşını silen, Kızılay teşkilatımız köprü vazifesi görmektedir. Kadirşinas milletimizin elinin nerelere kadar ulaştığı malumumuzdur. Mazlum ve mağdurların zor zamanında yanında olan, umutların tükendiği zaman umut veren bir teşkilat. Başarılı çalışmalarınızın devamını d diler, bize düşen  görev de gönüllü olarak hazırız” dedi.

SP Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan ve Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Saadet Heyetine Kızılay Derneğinin faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?