DÜNYA SEVGİ GÜNÜNÜ KUTLADILAR

DÜNYA SEVGİ GÜNÜNÜ KUTLADILAR

ÇORLU KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ, DÜNYA SEVGİ GÜNÜNÜ KUTLADI. Çorlu’nun, alanında tek olan Çorlu Kültür ve Sanat Derneği, 2017’ye yeni bir Yönetimle girdi.  ÇKSD, kendi lokalinde düzenlediği etkinlikte, üyelerinin ve gönül dostlarının katılımıyla Dünya Sevgi Gününü kutladı.  Dernek Başkanı H. Bedri Selvi, program açılışında yaptığı konuşmada, yeni yönetim ekibi olarak yeni bir anlayışla çalıştıklarını ifade […]

ÇORLU KÜLTÜR VE SANAT DERNEĞİ, DÜNYA SEVGİ GÜNÜNÜ KUTLADI.

Çorlu’nun, alanında tek olan Çorlu Kültür ve Sanat Derneği, 2017’ye yeni bir Yönetimle girdi. 

ÇKSD, kendi lokalinde düzenlediği etkinlikte, üyelerinin ve gönül dostlarının katılımıyla Dünya Sevgi Gününü kutladı.  Dernek Başkanı H. Bedri Selvi, program açılışında yaptığı konuşmada, yeni yönetim ekibi olarak yeni bir anlayışla çalıştıklarını ifade etti.  Oluşturulan Etkinlik Komiteleri tanıtıldı.  Her üyenin kendisine uygun bir komitede çalışacağı belirtildi.  Dernekte ilk kez yapılan Derneğe Kabul Töreninde, üyeler tek tek Üyelik Andını okuyarak toplantılara düzenli katılacaklarına, üyelik aidatlarını düzenli ödeyeceklerine ve seçtikleri etkinlik komitesinde kendilerine düşen görevi yapacaklarına dair söz verdiler ve kendilerine yeni yapılan dernek rozeti takıldı.  Sevgi Gününün anlam ve önemi üzerine yapılan bir konuşmanın ardından sevgi üzerine şiirler okundu.  Kokteyl faslına geçilerek gitar ve piyano eşliğinde şarkılarla program sona erdi. Dernek Başkanı  H. Bedri’ye dernek üyesi Z.  Albayraktar tarafından dernek rozeti takıldı.

Diğer yandan Çorlu Kültür ve Sanat Derneğinin çiçeği burnunda yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Ferit GÜRSU, Cansen KULECİ, Bedri SELVİ, S. TABAK (Arşiv K. Üyesi), Yasemin ÇITAK ve E. SANDIKÇI.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?