GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SPOR LİSESİ BİLİMSEL KONGRE’DE

GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK SPOR LİSESİ BİLİMSEL KONGRE’DE

  Çorlu Gençlik Merkezi Spor ve Sağlık Kulübü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Lisesi öğrencilerinin Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Namık Kemal Üniversitesi’ nde düzenlenen Sağlık Bilimleri Kongresinde bilimi tanımalarını sağlandı.   Geleceğin Beden Eğitimi Öğretmeni, Spor Yöneticisi, Antrenörü, Rekreasyon uzmanı(Spor Rehberi) gençlerden oluşan kafile ile üniversite Spor Kompleksini gezerek başlatılan programa üniversite stadyumunu gezerek devam ettiler.   Spor Bilimleri […]

 

Çorlu Gençlik Merkezi Spor ve Sağlık Kulübü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Lisesi öğrencilerinin Trakya Üniversiteler Birliği tarafından Namık Kemal Üniversitesi’ nde düzenlenen Sağlık Bilimleri Kongresinde bilimi tanımalarını sağlandı.

 

Geleceğin Beden Eğitimi Öğretmeni, Spor Yöneticisi, Antrenörü, Rekreasyon uzmanı(Spor Rehberi) gençlerden oluşan kafile ile üniversite Spor Kompleksini gezerek başlatılan programa üniversite stadyumunu gezerek devam ettiler.

 

Spor Bilimleri alanında değerli akademisyenlerin spor ve kalp sağlığı ile spor ve sağlık bağlantısı adına sunumlarını dinleyen gençler küçük yaştan ciddi kazanımlar elde ettikleri için teşekkürlerini dile getirdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?