İhtiyaç Sahibi 45 Çocuğu Giydirdiler

İhtiyaç Sahibi 45 Çocuğu Giydirdiler

Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi Çorlu’da bulunan ihtiyaç sahibi 45 çocuğa giysi yardımında bulundu. Yeni kıyafetlerinin alan çocukların aileleri Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesine teşekkürlerini iletti. Çorlu’da bir çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi yine güzel bir çalışmanın altına imza attılar. Çorlu’da ihtiyaç sahibi 45 çocuğa mont, kazak ve bot yardımları […]

Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi Çorlu’da bulunan ihtiyaç sahibi 45 çocuğa giysi yardımında bulundu. Yeni kıyafetlerinin alan çocukların aileleri Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesine teşekkürlerini iletti.

Çorlu’da bir çok sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiren Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi yine güzel bir çalışmanın altına imza attılar. Çorlu’da ihtiyaç sahibi 45 çocuğa mont, kazak ve bot yardımları yapan Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi Çorlu’da kendi kayıtlarında 500 ihtiyaç sahibi çocuk bulunduğunu ilk seferde bu çocuklar arasından 45 tanesinin seçildiğini ve daha sonrasında da 455 çocuğa da giysi yardımında bulunacaklarını belirtti.

Çorlu’da 64 üyesi bulunan Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi bunun yanı sıra ayrıca 26 çocuğa burs yardımında da bulunuyor, her ay düzenli olarak Çorlu Ordu Evinde üyelerine yemek düzenliyor, kültürel geziler yapıyor.

Türkiye Yardımseverler Derneği Çorlu Şubesi Başkanı İnci Aksu derneklerine bağışta bulunan tüm bağışçılarına teşekkür ederken ayrıca da Ordu Evi kapılarını derneklerine açan Çorlu Kolurdu Komutanına ve Ordu Evi Müdürüne de ayrıca teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?