EMNİYET MÜDÜRÜ KURTOĞLU` NDAN YENİ SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİNE ZİYARET

EMNİYET MÜDÜRÜ KURTOĞLU` NDAN YENİ SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİNE ZİYARET

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nün il içi atama kararıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Serdar Kurtoğlu Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifine iade-i ziyarette bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Dobrucalı kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı Dobrucalı gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Kurtoğlu’ na […]

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’nün il içi atama kararıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünden Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Serdar Kurtoğlu Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifine iade-i ziyarette bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu Kooperatif Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Dobrucalı kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı

Dobrucalı gerçekleştirilen ziyaretten dolayı Emniyet Müdürü Kurtoğlu’ na teşekkürlerini iletirken kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.  Dobrucalı ayrıca; “Nazik ziyaretinizden dolayı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve kooperatif ortaklarımız adına sizlere teşekkür ediyorum” dedi. S.S. Çorlu Koordine Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin Sanayi ve Ticaret Bakanlığı desteği ve gözetiminde 1972 yılında kurulduğunu sözlerine ekleyerek: “2 adet düğün salonu, 1 adet cami, toplantı salonu, Çıraklık eğitim merkezi, benzinlik, PTT binası ve bin 200`e yakın işyeri ile kooperatifimiz Trakya Bölgesi`nin en önemli sanayi merkezlerinin başında gelmektedir. Binlerce çalışanın istihdam edildiği kooperatifimizde özellikle büyük sanayi kuruluşlarına yedek parça ve makine parçası üretimi yapılmaktır. Otomotiv sektöründe de hizmet veren ortaklarımızla da sektörlerinde önemli bir konumda bulunmaktadır” diye konuştu.

Kurtoğlu; “Kooperatifin istihdam ve iş hacmi çok memnun edici”

Çorlu Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu ise Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi`nin çalışmalarını yakından takip edeceğini sözlerine ekleyerek: “Ülkemiz açısından önemli bir yere sahip olan Çorlu`muzda birçok sektörde iş yerinin bir arada bulunduğu Çorlu Yeni Sanayi Sitesi`nin bölgemizde yarattığı istihdam ve iş hacmi çok memnun edici düzeyde” ifadelerine yer verdi. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?