Başkan İzzet Volkan’ dan 24 Kasım “Öğretmenler Günü” Kutlama Mesajı

Başkan İzzet Volkan’ dan 24 Kasım “Öğretmenler Günü” Kutlama Mesajı

  Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ dan  24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla Kutlama Mesajı yayımladı. Çok kutsal bir mesleği icra eden ve geleceğin güvencesi olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emeği bulunan öğretmenlerimiz; Yol gösteren bir lider, yaşam boyunca örnek alınacak bir rehberdir. Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı hayata hazırlayan, onlara aile, vatan, millet, bayrak, […]

 

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan’ dan  24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla Kutlama Mesajı yayımladı.

Çok kutsal bir mesleği icra eden ve geleceğin güvencesi olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük emeği bulunan öğretmenlerimiz; Yol gösteren bir lider, yaşam boyunca örnek alınacak bir rehberdir.

Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı hayata hazırlayan, onlara aile, vatan, millet, bayrak, insanlık sevgisi aşılayan, yegâne varlıklarımızdır. İnsanlık ideallerinin ve çağdaş uygarlığın ilerlemesinde büyük katkıları olan öğretmenlerimiz, ilmin ışığı ile ufukları aydınlatmışlardır.

Gerek kültürümüzde, gerekse sosyal yaşamımızda çok büyük sevgi ve saygı duyduğumuz öğretmenlerimiz, hepimizin başının tacıdır. Atatürk’ün de ifade ettiği gibi; “Milletleri Kurtaranlar Yalnız ve Ancak Öğretmenlerdir.” Geleceğimiz olan gençlerimiz, öğretmenlerimizin ellerinde yetişecek ve bizi daha güzel yarınlara taşıyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutlar,  Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve şükranla anıyoruz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?