Başkan Eşkinat Barbaros İlkokulunda Öğretmenler Günü Kutlamalarına Katıldı

Başkan Eşkinat Barbaros İlkokulunda Öğretmenler Günü Kutlamalarına Katıldı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla Barbaros İlkokulunda düzenlenen törene katıldı. Törene Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Edibe Akçakaya, Veysel Kaplan ve Hülya Karaağaç ile Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Ersöz de ilgi gösterdi Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Barbaros İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerinin […]

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla Barbaros İlkokulunda düzenlenen törene katıldı.

Törene Başkan Eşkinat’ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Edibe Akçakaya, Veysel Kaplan ve Hülya Karaağaç ile Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Ersöz de ilgi gösterdi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Barbaros İlkokulu ve Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı, şiir ve şarkılardan oluşan programla devam etti.

Öğrencilerinin sunumları alkış alırken, sunumlar sonrası Barbaros İlkokulu öğrencileri arasında düzenlenen Öğretmenler Günü temalı resim yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini mesleği öğretmenlik olan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Edibe Akçakaya, Veysel Kaplan ve Hülya Karaağaç verdiler.

Törende ayrıca Barbaros İlkokulu Müdürü Mustafa Gündoğan, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’a, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Ufuk Ersöz’e ve Barbaros İlkokulu’nun eski müdürlerine plaket takdim etti.

Törende konuşan Başkan Eşkinat, “Öğrencilerimize sıcak ve güzel sunumları için teşekkür ediyorum. Bugün Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verilişinin yıldönümü. Aslında bütün öğretmenlerimiz başöğretmenin birer yansımasıdır. Onun ışığını taşıyan birer neferdirler.  Tüm öğretmenlerimizin bu özel gününü kutluyorum,” açıklamasında bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?