Başkan Albayrak’tan İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret

Başkan Albayrak’tan İlçe Belediye Başkanlarına Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu, Ergene ve Muratlı Belediyelerini ziyaret ederek ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi. Başkan Kadir Albayrak Çorlu, Ergene ve Muratlı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile bir araya gelerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde tamamlanan […]

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Çorlu, Ergene ve Muratlı Belediyelerini ziyaret ederek ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi.

Başkan Kadir Albayrak Çorlu, Ergene ve Muratlı’ya gerçekleştirdiği ziyaretlerde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile bir araya gelerek, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde tamamlanan ve devam edilen çalışmalar ile ilgili değerlendirilmede bulunuldu.

Ziyaretler sonunda açıklama yapan Başkan Albayrak “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana 11 ilçemizin tamamında birçok önemli yatırım ve projeye imza attık. Bu aşamada ilçe belediye başkanlarımız ile de uyum içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ben tüm vatandaşlarımıza bize gösterdikleri destek için teşekkür ederim,” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?