TSO’ dan Üsteğmen Birkan Korkmaz’a Ziyaret

TSO’ dan Üsteğmen Birkan Korkmaz’a Ziyaret

Çorlu TSO Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni gelen Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Birkan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz Çorlu İlçe […]

Çorlu TSO Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni gelen Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Birkan Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde  bulundular.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, Meclis Başkanı Erdim Noyan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Haşim Yiğit, Zeynel Yurtseven, Cem Tunalı, Ertuğrul Adıgüzel ve Genel Sekreter İbrahim Karağöz Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Birkan Korkmaz’ı ziyaret etti.

 “Ülke Ekonomisinde Çorlu Sanayisi Önemli Rol Oynamaktadır”

Göreve yeni gelen Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Birkan Korkmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Çorlu sanayisi ülke ekonomisinde önemli bir rol oynamaktadır. Asayiş ve güven anlamında da örnek gösterilebilecek yerlerden biridir. Bölgemizin kalkınması için tüm kurum ve sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket ederek örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğimize inanıyorum” dedi.

“TSK ile Gurur Duyuyoruz”

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ziyarette yaptığı konuşmada; “Çorlu TSO olarak kentin asayişini sağlayan Jandarmamızın başarılı çalışmalar yürütmesinden dolayı güven duygusu içerisinde yaşamaktayız. Halkın huzurunu ve güvenini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimizle onur ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?