“TEKİRDAĞ’DA YARALARA MERHEM OLMAYA HAZIRIZ”

“TEKİRDAĞ’DA YARALARA MERHEM OLMAYA HAZIRIZ”

  Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Tekirdağ Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen “Yara Bakım Eğitimi İle Yaralara Merhem Olacağız” eğitimi tamamlanmıştır. Basınç yaraları, tüm dünyada sağlık çalışanlarının yoğun çaba içinde olduğu önemli bir sağlık sorunudur. Basınç yaralarının tedavisi güç ve maliyeti yüksektir. Bu nedenle en etkin ve ucuz tedavi, önlemektir. Yara Bakımı Önleme, […]

 

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Tekirdağ Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen “Yara Bakım Eğitimi İle Yaralara Merhem Olacağız” eğitimi tamamlanmıştır.

Basınç yaraları, tüm dünyada sağlık çalışanlarının yoğun çaba içinde olduğu önemli bir sağlık sorunudur. Basınç yaralarının tedavisi güç ve maliyeti yüksektir. Bu nedenle en etkin ve ucuz tedavi, önlemektir.

Yara Bakımı Önleme, Stoma Hemşireliği konularında kanıt temelli uygulamalara yönelik bilgi ve becerilerin arttırılması amacıyla, 2 grup şeklinde, her gruba 28 saat toplam 56 saatlik eğitim verilmiş olup, 50 kişi bu eğitimi tamamlayarak belge almaya hak kazanmıştır.

Belge törenine Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Uzm. Dr. Aykut DEMİRKIRAN,  Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer SOYKIRLI ve Hastane Yöneticileri katıldı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?