“Beklenen Hizmet İçin” Projesinin Teknik Destek Sözleşmesi İmzalandı 

“Beklenen Hizmet İçin” Projesinin Teknik Destek Sözleşmesi İmzalandı 

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler arasında olan NKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından hazırlanan “Beklenen Hizmet İçin” isimli projenin sözleşmesi imzalandı. Teknik Destek Programı Sözleşmesini Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü adına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, […]

Trakya Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2018 Yılı Teknik Destek Programı Eylül-Ekim dönemi değerlendirme süreci tamamlanarak desteklenmeye hak kazanan projeler arasında olan NKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından hazırlanan “Beklenen Hizmet İçin” isimli projenin sözleşmesi imzalandı.

Teknik Destek Programı Sözleşmesini Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü adına Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut Şahin imzaladı.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Yılmaz, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Yinanç, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Fatih Horozoğlu, Başhekim Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Tolga Ersözlü, Dr. Öğr.  Üyesi Birol Şafak, Dr. Öğr.  Üyesi M. Numan Erdem ve Hastane Baş Müdürü Arzu Alkanat da bulundu.

Protokol ile NKÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde görev alan veri giriş elemanlarına empati, iletişim teknikleri konularında 4 grup halinde toplam 120 kişiye 25 saat eğitim verilerek, personelin hizmet kalitesi artırılarak iyi bir hizmet sunulması amaçlanmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?