Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

Çorlu’ da Haftanın Spor Panoraması

    Çorlu’ da çeşitli spor dallarında mücadele eden spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi. Türkiye Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden Çorluspor, kendi sahasında Esenyurt Innovia ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk setinde rakibini 25-22 mağlup eden Çorluspor, diğer setleri 15-25, 22-25 ve 20-25 kaybederek mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Çorluspor bu hafta […]

 

 

Çorlu’ da çeşitli spor dallarında mücadele eden spor kulüpleri hafta sonu rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. Liginde mücadele eden Çorluspor, kendi sahasında Esenyurt Innovia ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk setinde rakibini 25-22 mağlup eden Çorluspor, diğer setleri 15-25, 22-25 ve 20-25 kaybederek mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı. Çorluspor bu hafta Akyazı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Çorluspor 1947, Yeşilyurtspor’u konuk etti. Rakibin 9 kişi kaldığı maçın uzatma dakikalarında yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılan Çorluspor 1947, 13 maçta topladığı 10 puan ile ligin ilk yarısını 12. sırada tamamladı.

Tekirdağ Süper Amatör Liginde oynanan Çorlu derbisinde gülen taraf Çorlu Kültürspor oldu. Çorlu Kültürspor mücadelede Çorluspor’u 4-1 mağlup etti ve lig yarışında önemli bir galibiyet elde ederek 4. sırada yer aldı. Çorluspor ise aldığı mağlubiyet ile ligde 6 puanla 13. sırada bulunuyor.

Beyza Adalı Tekirdağ Voleybol Ligi’nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Yıldız Kızlar Voleybol Takımımızın, Çorlu Fenerspor ile oynayacağı müsabaka Süleymanpaşa’da oynanan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

ÇBSK Genç Bayanlar Voleybol Takımımız, rakip Çorlu 59.5spor takımının sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip geldi.

Çorlu Kapalı Spor Salonunda oynanan Genç Bayanlar müsabakasında Trakya Gelişimspor, rakibi Süleymanpaşa Uğurspor’u 3-0 mağlup etti.

Hayrabolu HAKSAspor ise Çorlu Fenerspor takımının eksik oyuncu nedeniyle sahaya çıkmaması üzerine hükmen galip sayıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?