Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene’de Haftanın Spor Panoraması

Ergene İlçesini farklı futbol liglerinde temsil eden spor kulüpleri geçtiğimiz hafta rakipleriyle maç yaptı. Ergene’de haftanın spor panoramasında Tekirdağ Süper Amatör Liginde bulunan Ergene temsilcisi Ergenegücü Ulaşspor ligin 12. Haftasında kendi sahasında Muratlı Belediye Spor’u konuk etti. Ulaş sahasında oynanan müsabakayı Ergenegücü Ulaşspor 2-1 kazandı. Ergenegücü Ulaşspor bu galibiyet ile 21 puana ulaşarak ligde 6.sırada […]

Ergene İlçesini farklı futbol liglerinde temsil eden spor kulüpleri geçtiğimiz hafta rakipleriyle maç yaptı.

Ergene’de haftanın spor panoramasında Tekirdağ Süper Amatör Liginde bulunan Ergene temsilcisi Ergenegücü Ulaşspor ligin 12. Haftasında kendi sahasında Muratlı Belediye Spor’u konuk etti. Ulaş sahasında oynanan müsabakayı Ergenegücü Ulaşspor 2-1 kazandı. Ergenegücü Ulaşspor bu galibiyet ile 21 puana ulaşarak ligde 6.sırada yer aldı.

Tekirdağ 1 Amatör Ligi B grubunda bulunan Misinli Spor haftayı BAY olarak kapatırken, grubun diğer temsilcisi Vakıflar Güven Spor’da ligden çekilen Tekirdağ Gençlik Gücü Spor takımı ile maç yapmadan hanesine 3 puanı yazdırdı. Grupta ki bir başka Ergene temsilcisi Esen Spor ise ligin 13. Haftasında Hayrabolu Belediye Gençlik ve Spor takımı ile karşı karşıya geldi, Hayrabolu’da oynanan müsabaka 1-1’lik sonuçla tamamlandı.

Tekirdağ 1. Amatör Ligi C grubunda ise ligin birinci sırasında bulunan Ergene temsilcisi Ahimehmet Gençlik Spor ligin ikinci sırasında bulunan Kızılpınar Spor ile karşı karşıya geldi. Kızılpınar deplasmanında oynanan müsabaka Kızılpınar Spor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. 3 puanı alan Kızılpınar Spor Ahimehmet Gençlik Sporla puanını eşitledi ve 24 puana ulaştı. Gruptaki diğer Ergene temsilcileri Sağlık Spor Çerkezgücü Spor’u 6-2, Ergene Kırkgöz Gençlik Spor Kulübü ise Çerkezköy 1923 Gençlik Spor takımını 3-0 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 1. Grupta bulunan Ergene temsilcisi Ergene Velimeşespor ligin son haftasını maç oynamadan (BAY) kapattı. 3.Lig de hafta sonu oynanan müsabakalar ile ilk yarı sona ererken ligin ikinci yarısında futbol müsabakaları 20 Ocak tarihinde başlayacak. Ligin ikinci yarısının ilk maçında Ergene Velimeşespor kendi sahasında Erbaa spor’u konuk edecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?