Anaokulu Öğrencileri’ nden İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

Anaokulu Öğrencileri’ nden İl Sağlık Müdürlüğüne Ziyaret

  Süleymanpaşa Şehit Öğretmen Neşe ALTEN Anaokulu öğrencileri’ nden  Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret. Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer SOYKIRLI,  Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Egemen YAVAŞ, Uzman Dr. Denizhan TÜRKMEN ve Acil Sağlık Hizmetleri bünyesinde personeller tarafından ambulans tanıtım gezisi yaptırıldı; ambulansa hangi durumlarda ihtiyaç duyulduğu, ambulansın içerisindeki tıbbi donanımlar, ambulansın sağladığı faydalar, ambulansa […]

 

Süleymanpaşa Şehit Öğretmen Neşe ALTEN Anaokulu öğrencileri’ nden  Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret.

Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer SOYKIRLI,  Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Egemen YAVAŞ, Uzman Dr. Denizhan TÜRKMEN ve Acil Sağlık Hizmetleri bünyesinde personeller tarafından ambulans tanıtım gezisi yaptırıldı; ambulansa hangi durumlarda ihtiyaç duyulduğu, ambulansın içerisindeki tıbbi donanımlar, ambulansın sağladığı faydalar, ambulansa hangi numaradan ulaşılabileceği, 112 hattının gereksiz yere aranmaması gerektiği ve ambulansın trafikteki önceliği gibi konularda öğrencilere bilgi verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Uzm. Dr. Cengiz BECERİR’in makamında ağırladığı miniklere, hediye paketi içerisinde Sağlık Bakanlığının aylık olarak yayınladığı “Sağlık Çocuk Dergisi”, diş fırçalama seti, ambulans boyama sayfası ile çocuklara obeziteyle mücadele kavramını kazandırmak ve sağlıklı atıştırmalıklara teşvik etmek için meyve ikram edildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?