AND ‘’GEÇMİŞİN BEDELİ’’ FİLM GALASI YAPILDI

AND ‘’GEÇMİŞİN BEDELİ’’ FİLM GALASI YAPILDI

  Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ümit Değirmenci’nin yaptığı ayrıca da senaryosunu yazdığı, başrollerinde Haluk Yıs’ın oynadığı AND ‘’Geçmişin Bedeli’’ filmin galası Çorlu’da yapıldı. Orion AVM sinema salonunda düzenlenen galaya yapımcı ve yönetmen Ümit Değirmenci, başrol oyuncusu Haluk Yıs, filmin oyuncuları ve aileleri, filmin teknik ekibinin yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, siyasi parti, dernek, STK […]

 

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ümit Değirmenci’nin yaptığı ayrıca da senaryosunu yazdığı, başrollerinde Haluk Yıs’ın oynadığı AND ‘’Geçmişin Bedeli’’ filmin galası Çorlu’da yapıldı.

Orion AVM sinema salonunda düzenlenen galaya yapımcı ve yönetmen Ümit Değirmenci, başrol oyuncusu Haluk Yıs, filmin oyuncuları ve aileleri, filmin teknik ekibinin yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, siyasi parti, dernek, STK başkanları ile üyeleri, belediye başkan aday adayları ve Çorlu’nun önde gelen iş adamları katıldı. Sinemaseverlerin yoğun ilgi gösterdiği galada konuşma yapan Çorlu

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ‘’Filmin ekibini tebrik ediyorum. İlk duyduğum zaman da çok büyük bir keyif almıştım. Öncelikle bir hayal ile yola çıktılar ve bugün burada hep beraber izliyor olacağız. Kendilerine çıktıkları yolda başarılar diliyorum. Keyifle izleyelim’’ dedi. Filmin başrol oyuncusu Haluk Yıs ise filmi kendi emekleriyle ortalama bir buçuk yılda çektiklerini dile getirdi. Ayrıca Yıs; ‘’Benim ve ekibim için çok heyecan verici bir gün. Kendi imkanlarımızla çektiğimiz filmimizin galasında sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Samimi ve güzel bir iş çıkardık. Başta ekibim olmak üzere bize destek olan herkese teşekkür ederim’’ dedi.

Ortalama 135 dakika süren AND ‘’Geçmişin Bedeli’’ filminde askeri vazifesinden istifa eden Yüzbaşı Ertuğrul Murat Altay, inziva evinde hayatını sürdürmektedir. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)’dan gelecek emir vesikası ile hayatı değişir. Geçmişteki kapanmayan hesabı ile yüzleşerek hayatının yeni sayfası henüz yeni yazılmaya başlar. Anthony Lawrance, Husein Haydar ve Jiwahr Grigoryan’ın hain emellerini durdurmak için büyük çaba sarf eden Yüzbaşı Ertuğrul Murat Altay, hainlerin planlarını bozmak için mücadele verir.

Yönetmen Ümit Değirmenci ve film ekibi, galaya katılanlarla birlikte filmi izledikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?